Qui som

Des de Voilart! considerem que actualment s'ha de tenir un compromís amb el medi ambient en tots els aspectes. Per això els nostres productes s'engloben dins d'una artesania sostenible que aprofita material en desús com a base per després transformar-lo en objecte artístic.

 

La nostra artesania està feta fonamentalment de paper maché a partir de diaris vells, cartrons, ... però també reciclem teles, fustes, plàstics, miralls, etc. Així, utilitzem el reciclatge com a eina creativa.

 

El resultat és un conjunt de peces úniques i originals que respecten el medi en el que vivim i, al mateix temps, s'integren en harmonia.

Desde Voilart! consideramos que actualmente es importante tener un compromiso en la conservación del medio ambiente. Por eso nuestros productos se enmarcan dentro de lo que se llama" artesanía sostenible", que se encarga de aprovechar material de desecho para luego transformarlo en objeto artístico.

 

Nuestra artesanía está hecha básicamente de papel maché a partir de periódicos y cartones pero también reciclamos telas, maderas, espejos,plásticos, etc. Así utilizamos el reciclaje como herramienta creativa.

 

El resultado es un conjunto de piezas únicas y originales que respetan el medio en el que vivimos y al mismo tiempo se integran en él en armonía.

 

 

L'artista

 

Cristina Turu, artista plàstica llicenciada en Belles Arts l'any 2001 per la Universitat de Barcelona (Especialitat: Escultura).
Des dels principis de la meva formació sempre m'ha interessat el reciclatge com a base creativa. En un principi el meu treball es centrava en la combinació sobretot de dos materials: el ferro i la ferralla amb la fusta. D'aquí vaig aprendre a treballar a partir del que em suggeria la forma de la matèria i en van sortir escultures de gran format com "l'arbre de la vida" o el "jardí de somnis". Actualment dissenyo i fabrico petites escultures reciclant fustes, metalls i cartons.

  

 

La Parada